Persondatapolitik hos Boulstrup Forsamlingshus

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette er relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Boulstrup Forsamlingshus.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet – se mere under “Behandlingsgrundlag og formål” længere nede på siden.

Oplysninger vi indsamler

Boulstrup Forsamlingshus indsamler og behandler dine persondata og evt. bankinformation, når du foretager dig følgende:

  • Foretager en booking af forsamlingshuset (persondata og bankkonto-information)
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback via e-mail (navn og e-mailadresse)

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.boulstrup.net/forsamlingshus er Boulstrup Forsamlingshus, Vestergårdsvej 48, 8300 Odder, cvr nr. 39772892

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os.
Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse og opretholde kommunikation vedr. booking af forsamlingshuset.

Dine bankinformationer, som du oplyser ved booking, bruges udelukkende til at refundere depositum for afsluttet leje af Boulstrup Forsamlingshus.

Dine oplysninger vil blive slettet 2 år efter din booking er afsluttet og færdigbehandlet.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi videregiver eller sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos cHosting.dk , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i cHosting.dks datacentre.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata.
    • BEMÆRK: Ønsker du at få slettet persondata førend din booking af forsamlingshuset er afsluttet, vil din booking ikke kunne gennemføres.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse forsamlingshus@boulstrup.net.

Seneste nyt

Boulstrup Forsamlngshus

Vestergårdsvej 48,
Boulstrup
8300 Odder

CVR: 39772892

Bank

Nordea, Odder afd.

Reg.nr. 1944
Kontonr. 9440 118 691

Kontakt

E-mail:
forsamlingshus@boulstrup.net

Telefon: 2962 5750

© Boulstrup Forsamlingshus